maanantai 19. elokuuta 2013

And we danced all night to the best song ever

Mistä näitä maanantaita oikein tulee. Viikonloppu hurahti ohi ihan vilauksessa, onneksi oon niitä harvoja joiden mieliala ei laske parisataa astetta miinuksen puolelle aina maanantain koittaessa. 

Perjantai-iltana mulla oli kova yritys jäädä kotiin, mutta siinä vaiheessa kun Camdenissa on tarjolla sekä suomalaisten kanssa pubeilua että italialainen D tarjoamassa ilmaiset drinkit jos vaan lähden niin pistinkin suunnitelmat uusiksi. Mulla ei ole ollut hirveesti tarvetta kerätä täällä suomalaisia ympärille, mutta rento hengailu 5-7 muun Lontoon suomalaisen kanssa osoittautui yllättävän kivaksi! Sieltä tosiaan jatkoin D:n kanssa maailman nopeimmille drinkeille ja vikalla overgroundilla kotiin. Koko illasta ei valitettavasti oo yhtään kuvaa, mikä on sinänsä harmi ottaen huomioon miten näteillä alueilla pyörittiin. 

Lauantaina kävin sivistyneenä tyttönä lounaalla itävaltalaisen M:n kanssa. M muutti n. 15min kävelymatkan päähän meistä, ja sain viimein syyn lähteä katsomaan miltä meidän pohjoispuolella näyttää. Yllätyin positiivisesti! Käytiin syömässä Belgiquessa joka on tosi ihana kahvilaketju, noita on jostain syystä vaan Koillis-Lontoossa ja samassa suunnassa Lontoon ulkopuolella. 



Vielä joku päivä, nam
Illalla matkustin jälleen 1,5h Lontoon halki kaverin luo, tällä kertaa suunnitelmissa klubeilu Windsorissa. Asuin ennen siellä päin ja kävin Windsorissa parhaimmillaan joka viikko, ja siitä on kyllä tullut yks mun lempparipaikoista Englannissa. Sieltä löytyy kunigattaren linna (jossa en koskaan kuitenkaan käynyt), Eton College, kivoja kahviloita ja pubeja, hyvät shoppailumahdollisuudet ja vilkas yöelämä. Ihan tosi nätti kaupunki, jos joskus reissaatte Englannissa niin suosittelen! Heitän nyt tähän muutaman vuoden aikana napatun kuvan sieltä.


Pala valtavaa Windsor Castlea


Thames ja kuningattaren joutsenia
Sunnuntai menikin sitten aika samoissa merkeissä kuin viime viikonloppu, päivä lössötessä ja ilta rämpiessä kotiin. Löysin myös teille loppukevennyksen metrossa lehteä selaillessa; en itse tekisi mutta ideana tosi kiva. Will carries the whole world on his shoulders.


Ensi viikonloppuna ollaankin sitten eri maisemissa, perjantaina kutsuu Pariisi! Joku saattaa olla innoissaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti