perjantai 9. elokuuta 2013

Dear darling, please excuse my writing

Villinä perjantain babysittausiltana on hyvä yrittää miettiä, mitä ihmettä viikon sisään onkaan tehnyt. Aika menee täällä älyttömän nopeasti ja viikot blurrautuu tosi helposti keskenään, onneksi on kuvia jotka kertoo varmasti enemmän kuin romaani tai kaksi.


Camden Beach lauantaina ruotsalaisen C:n kanssa

Puisto Rotherhithessä

Tiistai-iltana pääsin viimein käymään Shoreditchissä, jonne mun on ollut tarkoitus mennä jo pitkään. Alue on täynnä kivoja ja originaaleja pubeja ja kahviloita, ja osuttiinkin puolivahingossa tosi sympaattiseen meksikolaiseen kahvila/baari/ravintolaan. 



Epäilyttävin vesipullo hetkeen

Keskiviikkona löysin itseni jälleen Westfieldistä lounaalta. Westfield Stratford City on yksi Euroopan suurimmista kauppakeskuksista, ja sijaitsee sopivasti 10 minuutin metromatkan päässä meiltä. Sinne löysin tieni myös torstai-iltana kun yritin välttää Primarkin kassajonoja törmäämällä sinne vasta illasta, valitettavasti ei toiminut. 


Tämän päivän suuntana oli taas Camden, tällä kertaa Lontoossa lomailevan espanjalaisen kaverini seurana. Tsekattiin marketit ja kaupat, käytiin pyörähtämässä tyhjällä Camden Beachilla heti sen auettua (terassille rakennettu beach look-a-like, josta löytyy aurinkotuoleja, rantabaareja ja jopa feikkilokkeja) ja lounastettiin kanaalin rannassa. 


Regent's Canal






biitseilemässä!

Tänään on hyvä ilta ravata väliä sohva-jääkaappi, vilkuilla uusinta 400-sivuista Elleä ja fiilistellä Little Miss Sunshinea, jota en ookaan nähnyt ihan liian pitkään aikaan. Kivaa viikonloppua, pus!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti